Gigstep + Skill U = framtidens arbetsmarknad

av jan 31, 2024Arbetsmarknad, Gig-ekonomi, Giggare, Organisation

I dagens arbetsklimat är det avgörande att företag anpassar sig för att möta de utmaningar och möjligheter som den ständigt förändrande arbetsmarknaden erbjuder. Därför är vi stolta och väldigt glada över att kunna meddela att Gigstep och Skill U nu går samman för att skapa en kraftfullare och mer mångsidig plattform för konsultlösningar och rekrytering.

Två bolag, ett team

Fredrik Mohlin, VD för Gigstep, delar sin entusiasm för den här spännande nyheten: ”Att vi slår ihop bolagen gör erbjudandet till våra kunder och kandidater ännu bättre. Jag ser fram emot att erbjuda våra gemensamma tjänster och hjälpa fler till nya arbeten.”

Denna fusion är inte bara en förening av två bolag; det är en förening av kompetenser, resurser och visioner. Genom att kombinera Gigsteps banbrytande plattform för konsultlösningar med SkillUs expertis inom skräddarsydd rekrytering skapar vi en unik och dynamisk miljö som ger oss möjlighet att bättre hjälpa både våra kunder och kandidater.

Skill U och Gigstep går ihop för att starkare möta framtidens arbetsmarknad
Anna Tannerfalk, medgrundare till Skill U, ser ljust på den gemensamma framtiden och säger såhär ”Efter att ha drivit Skill U i fyra år nu så ser jag verkligen fram emot att ta bolaget och vårt erbjudande till nästa steg och att göra det tillsammans med Gigsteps fantastiskt kompetenta gäng och med deras erbjudande – där vi kan bli starkare tillsammans. Nu kommer vi kunna erbjuda våra kunder och kandidater ett ännu bredare, bättre och mer skräddarsydda lösningar inom kompetensförsörjning både på kort och lång sikt. Nu startar vi nästa kapitel tillsammans och det ska bli väldigt spännande och roligt.”
Denna kollaboration innebär inte bara fler möjligheter för företag och konsulter att hitta rätt matchning; det markerar också början på en ny era av innovativt ledarskap och framåtanda. Vi är redo att omdefiniera hur arbetslivet fungerar och att möta framtidens utmaningar med kreativitet, flexibilitet och en stark gemenskapssammanhållning.

Tillsammans ser vi fram emot att vara en drivande kraft för förändring och tillväxt i arbetslivet!

Läs mer om SkillU här!

Läs mer om Gigstep här!