Varför ska jag bli gigkonsult hos Gigstep?

Har du också fattat att vägen framåt är att vara flexibel och att samla på sig så mycket kunskap, upplevelser och intryck som möjligt? Brinner du för det du kan och är en stjärna på att vara flexibel? Då är du förmodligen en perfekt match för oss på Gigstep.

Att vara giggare – alltså gigkonsult – hos oss är ett flexibelt och nytt sätt att bredda din kompetens och få lära dig något nytt, där du dessutom har möjlighet att själv påverka hur vardagen och arbetslivet ser ut. Här kan du ta korta eller längre gig,
allt beroende på hur just ditt liv ser ut.

Våra Gig managers jobbar stenhårt för att alltid hitta rätt person för rätt gig, vilket innebär att vi också måste se till både CV och personen som finns bakom – det som gör att du är just du – matchar. På så sätt kan vi garantera dig ett spännande arbetsliv där du får glänsa som den stjärna du är. Oavsett om du vill jobba lite extra eller om du bara vill testa på något nytt i väntan på att den stora drömmen ska gå i uppfyllelse så har vi säkert ett gig som funkar för både ditt liv och din personlighet. Ett gig genom oss kan också vara den perfekta starten på en karriär som du alltid drömt om. Om du alltid velat jobba i en särskild bransch eller på ett särskilt företag så kan ett gig vara din väg dit. Vi jobbar alltid hårt tillsammans med dig för att du ska komma till din rätt och trivas på jobbet.

Kontakta oss idag för att få veta mer om vilka gig vi har på lager just nu, eller hur vi kan hjälpa dig till en mer flexibel vardag. Våra giggare hoppar in vid kortare uppdrag eller längre perioder, beroende på vad som passar både konsult och kund.

Behöver ert företag förstärkning?

Läs mer om vad vi på Gigstep kan göra för att er vardag ska bli mycket lättare