Söker du en kollega?

Vad som gör Gigstep unikt är att du som arbetsgivare i stort sett kan välja vilken uppdragsform du vill. Du kan också välja att först ta in en giggare för att sen anställa samma person om ni känner att det är rätt person. Här berättar vi lite mer om vad som är möjligt.

Kollega för kort uppdrag eller framtida anställ­ning?

Behövde du hjälp eller förstärkning redan igår? Vi vet hur det känns! Vi har ett nätverk fyllt till bredden med specialister inom alla branscher. Vi har personer i vårt nätverk med många olika bakgrunder men framförallt med en professionell och social kompetens som passar just hos er. Du kan välja att ta in en frilansare eller giggare. Du kan också välja att ta in någon för ett tidsbegränsat uppdrag. Uppdragsform bestämmer du själv! Och det bästa av allt – de kan vara på plats hos dig redan imorgon.

Om ni har ett projekt som löper under en lite längre tid och behov av personal som kan ge ert företag en lite annorlunda riktning kan vi hjälpa till. Det kan handla om en föräldraledighet eller annan position som ni behöver täcka upp för. Det kan var för längre uppdrag eller en framtida anställning. Uppdragsform kommer vi överens om tillsammans! För alla dessa roller är Gigstep rätt väg att gå och om det behövs kan du ha någon på plats redan imorgon.

Är du osäker på vad som skulle passa er bäst? Använd oss gärna som bollplank för era behov.

Oavsett om du behöver personal för en kortare eller längre period, behöver tillfällig förstärkning eller någon för ett specifikt projekt så har vi rätt uppdragsmöjlighet. Du bör tänka på ett par saker. Är det ett uppdrag för en kort eller lång period? Behöver vi personen på heltid? Är det kanske tillräckligt med en deltidstjänst eller som förstärkning ett par timmar per vecka eller en gång i månaden? Varje kund och dess behov är annorlunda och  den principen arbetar vi utifrån.

Hos oss kan du välja att ta in personal för ett tidsbegränsat uppdrag, som giggare eller frilansare. Ett tidsbegränsat uppdrag är precis som det låter, för en viss period som ni bestämmer. Det kan vara ett bra sätt att se om personen passar hos er. Kanske väljer ni att anställa efter att perioden är slut, kanske inte. Det väljer ni!

En frilansare är perfekt för dig som behöver någon direkt, men kanske under en kortare period eller endast för ett par timmar i veckan.

En annan möjlighet är att ta in en giggare. Giggare stannar ofta en längre period hos olika kunder men tar med sig bred erfarenhet. En giggare är därför  perfekt om man behöver någon snabbt men som också kan stanna ett tag. Exempel på uppdrag kan vara allt från att t.ex. föra företaget framåt  vid en stor organisationsförändring, få hjälp med bokslutet, rekryteringstoppen på HR till att att få in någon som kan leda det nya IT-projektet. Inget uppdrag är för litet eller för stort! Både giggare och frilansare är oftast flexibla och kan hjälpa ert företag snabbt. De är också enormt specialiserade och brinner för sitt område.

Som du ser är möjligheterna oändliga. Om du tvekar på vad som skulle passa er bäst så snälla hör av er till oss så hjälper vi gärna till.

Vill du höra mer om hur vi på Gigstep kan hjälpa dig och ditt företag? Boka ett möte med oss här!

Markus Mårtensson

Markus Mårtensson