Vi på Gigstep har precis rätt folk för ert företag – vi lovar

Arbetsmarknaden förändras snabbt och gig-ekonomin är en av trenderna som förväntas växa starkare i Sverige – tiden med anställningar på samma ställe i flera årtionden är förbi.

 I den nya gig-ekonomin ligger fokus snarare på förändringsvilja, utveckling och att vässa sina kunskaper genom att ha ett växlande yrkesliv. Det gör att Gigsteps gig-konsulter är människor som är vana vid snabba förändringar, de går igång på ett yrkesliv som växlar snabbt och där det gäller att hänga med – och helst ligga steget före.

Vi tror på gig-ekonomins möjligheter och att hitta just den person som klickar med er. Våra Gig Managers är helt enkelt grymma på att bygga nätverk för att skapa mervärde för både kund och giggare. Alla tillfällen då en giggare behövs är unika och kräver därför olika typer av lösningar. Det är här Vi kommer in i bilden. Vi jobbar med kompetens, och att sprida den på smartast tänkbara sätt. Kanske behöver ni en frilansare under några timmar eller någon som kan hoppa in en gång i månaden för att utföra en speciell arbetsuppgift. Det kan också vara så att ni behöver någon som kan vara på plats under flera månader för att driva ett projekt.

Gigstep arbetar med ett antal olika modeller för att hitta lösningar som passar varje kunds behov, helt enkelt därför att alla gig är olika. Giggare är självgående, drivna människor som lever för att få använda sin kompetens i nya sammanhang. Ett gig är inte bara ett uppdrag, det är en helt unik möjlighet för både företag och giggare att utvecklas. Vi tror på att om människor får syssla med det som de gillar, så gör de också ett riktigt bra jobb. Därför är våra giggare alltid människor som brinner för just sitt område. På så sätt får ni alltid de mest organiserade administratörerna och de allra nördigaste IT-konsulterna.

Kontakta oss nu så berättar vi mer. Glöm alla krångliga gamla konsultlösningar – vi på Gigstep är proffs på nya, smarta sätt att hitta er nya nyckelspelare och ser till att ni alltid är på topp!

Varför ska du bli gigkonsult hos Gigstep?

Ett gig genom oss kan vara den perfekta starten på en karriär som du alltid drömt om. Om du alltid velat jobba i en särskild bransch eller på ett särskilt företag så kan ett gig vara din väg dit.