Vad är en Gig Manager och vad gör en Gig Manager på Gigstep?

av maj 3, 2024Arbetsmarknad, Giggare, Organisation

Välkommen till Gigstep, din partner för konsulttjänster och bemanning i Malmö och hela Sverige! Som en ledande konsult- och bemanningsbolag har vi många olika roller, och en av dem är gig manager. Men vad innebär det egentligen att vara en gig managerGigstep? Det ska ni får svar på nu! 

Vad är en Gig Manager på Gigstep?

 

En Gig ManagerGigstep är en person som fungerar som konsultansvarig och mellanhand mellan våra giggare (konsulter) och våra uppdragsgivare. Man kan se det lite som ett bollplank, vi finns med dig hela vägen som du kan bolla frågor och funderingar med.

Deras huvudsakliga uppgift är att hantera konsultuppdrag och säkerställa att både giggare och uppdragsgivare är nöjda med samarbetet. De spelar en central roll i att matcha rätt gig med rätt person och säkerställa en smidig process från början till slut.

Vad gör en Gig ManagerGigstep?

En Gig Manager på Gigstep utför en rad olika uppgifter för att säkerställa att våra giggare och kunder får bästa möjliga service och resultat. Här är några av de vanligaste uppgifterna en Gig Manager tar hand om: 

 1. Matchning och förmedling: Gig Managern ansvarar för att matcha våra giggares kompetenser och erfarenheter med våra kunders behov och projekt. Genom att förstå både giggarens och kundens krav kan de skapa en lyckad matchning som gynnar båda parter.
 1. Uppföljning och support: Under pågående uppdrag är Gig Managern en viktig kontakt för både giggare och kund. De erbjuder kontinuerlig support, hanterar eventuella frågor eller problem som kan uppstå och säkerställer att uppdraget fortskrider smidigt.
 1. Relationsskapande: En Gig Manager på Gigstep arbetar aktivt med att bygga och underhålla relationer både med våra giggare och våra kunder. Genom att förstå deras behov och önskemål kan de skapa långsiktiga och förtroendefulla samarbeten som gynnar alla parter.

Varför är en Gig Manager viktig på Gigstep?

  En Gig Manager spelar en avgörande roll i att säkerställa att våra giggare och kunder får bästa möjliga service och resultat. Genom att hantera matchning, uppföljning, relationsskapande och kvalitetssäkring skapar de en positiv och produktiv arbetsmiljö som gynnar alla inblandade parter. 

   

  Så med det sagt, en Gig Manager på Gigstep är en nyckelperson i vår organisation. Vars huvudsakliga uppgift är att hantera konsultuppdrag och säkerställa framgångsrika samarbeten mellan giggare och kund. Genom att vara en pålitlig och engagerad partner spelar de en central roll i att upprätthålla vår höga standard för service och kvalitet.

  Vill du ha hjälp med att hitta rätt gig eller giggare för ditt nästa projekt? Kontakta oss på Gigstep idag så hjälper vi er att hitta den perfekta matchningen för era behov!