Rekrytering Lund

Unik rekrytering med Gigstep – oavsett jobbsituation

Visste du att en av de vanligaste orsakerna till att en anställning inte funkar är att personen inte har rätt egenskaper för jobbet? Det är därför vi på Gigstep jobbar med smart rekrytering. Det vi pratar om är något som skapas genom förståelse och samstämmighet kring vad som är viktigt för ert företag.

 

Så jobbar Gigstep med rekrytering i Lund

Vi är inte ett traditionellt rekryteringsföretag – vi är unika. Hos oss kan du som arbetsgivare välja vilken uppdragsform du vill. Giggare, frilans eller en fast anställning. Det är alltid svårt att hitta rätt person. Därför kan vi först hjälpa dig ta in en medarbetare för ett tillfälligt uppdrag eller gig. Känns det bra? Härligt! Då kan du välja att anställa samma person. Behöver du kanske fylla upp med personal tills att du rekryterat rätt person? Då kan vi också fixa en giggare till dig.

Det är nämligen helt du som bestämmer vad du behöver – och vi anpassar oss efter dig. För oavsett om du behöver rekrytera idag, för att täcka upp under föräldraledigheten eller vill ha någon som stannar hos er för alltid så har vi rätt uppdrag. Möjligheterna är oändliga. Ett par saker behöver du tänka på innan du vänder dig till oss för rekrytering. Är det ett uppdrag för en kort eller lång period? Behöver ni någon på heltid eller kan det vara tillräckligt med en deltidstjänst? Kanske räcker det med förstärkning ett par timmar per vecka eller en gång i månaden? Skulle det till och med vara möjligt att dela upp arbetsuppgifterna på ett par olika giggare? Ni och era rekryteringsbehov är unika och den principen arbetar vi också utifrån.

 

Rekrytera rätt direkt

Att rekrytera och anställa en person är alltid en utmaning. Därför gör vi en smart rekrytering. Var tydlig med vad du söker. Då handlar det bland annat om att tänka på vilka egenskaper som krävs för rollen. Fundera också på om du vill rekrytera någon som ska ersätta en medarbetare? Då kan det vara bra att den nya personen har liknande egenskaper som den som ersätts. Vill du kanske rekrytera någon som ett komplement till ditt team? Då kanske du bör söka efter andra egenskaper.

En annan viktig del i rekryteringsprocessen är att hitta en medarbetare med rätt inställning. Den du anställer måste ha rätt inställning för ett kortare eller längre samarbete. Glöm inte att duktig personal vill ha variation, utmaning och utveckling för att stanna. Så tänk gärna på hur du kan ge din personal det.

 

Fördelar med Gigstep

Att rekrytera med Gigstep är inte bara effektivt utan också roligt. Hos oss hittar du nämligen rätt personal för rätt tid och rätt anställning. Tvekar du på vad som är rätt väg att gå? Vi är en samarbetspartner som känner vad ni behöver innan ni själva vet det. Använd oss därför gärna som bollplank för era rekryteringsbehov. Med Gigstep får ni effektiv personal med bred kompetens som har den personlighet ni söker. Bättre blir det inte.