Site icon Gigstep | Nya Tidens Konsultbolag

Rekryteringsbolag

Konsultbolag Gigstep

Konsultbolag Gigstep

Rekryteringsbolag

Gigstep – nya tidens rekryteringsbolag

Vi gillar att kalla oss konsultbolag. Det täcker nämligen mer än vad bara ordet rekrytering gör. Att anlita ett rekryteringsbolag handlar om att hitta rätt partner för att få rätt medarbetare. Många rekryteringsprocesser kan dock vara lite rigida. Ofta kan du välja mellan att anställa någon fast eller för en visstidsanställning. Hos oss har vi också alternativet giggare eller frilansare. Andra bolag kallar det konsulter.

En annorlunda process

Hos oss kan du nämligen prova på hur du och din framtida medarbetare funkar ihop innan du rekryterar. Kanske behöver du någon igår? Då är vi bolaget som också fixar en giggare som fyller upp fram till att du rekryterat klart. En giggare kan komma in på deltid, heltid, för en kort period eller bara vid behov. Alla våra giggare är mycket flexibla och sätter sig snabbt in i ditt företag och ert sätt att jobba. Och det bästa är att du väljer vad som passar er situation bäst – just då.

Fördelar med Gigstep

Det kan vara en stor chansning att anställa någon efter endast en eller två intervjuer och bakgrundscheck. Vad gör du om ni trots allt inte anställde rätt medarbetare? Vi på Gigstep har mångårig erfarenhet från andra bolag och ville ta denna boll vidare. Hu kan vi lösa detta? Vi startade Gigstep som ett bolag som anpassar sig efter er situation. Det betyder att du kan välja vilken uppdragsform som passar er bäst just nu.

Oavsett om det är en frilansare, giggare, kollega för en längre tid eller en kombination av allihop du söker. Kanske går det att fördela arbetsuppgifterna på ett par olika personer eller har kravprofilen ändrats? Då anpassar vi oss efter det. Det är denna kameleont-egenskap vi saknade i andra mer traditionella bolag.

rekryteringsbolag

Vi underlättar din vardag

Gigstep är för dig som kanske är trött på vanliga rekryteringsprocesser och att jaga den perfekta kandidaten utan resultat. Dessutom har du ditt vanliga jobb bredvid som du också måste fixa. Vi är ett bolag som sparar mycket tid åt dig. Några av våra ledord är tillgänglighet, flexibilitet och förståelse. Vi förstår hela ditt behov och försöker inte få er att passa in i mallar som inte passar.

Vårt stora nätverk gör också att vi har giggare för alla slags uppdrag. Det kan vara allt från att föra bolaget framåt vid en stor organisationsförändring, få hjälp med bokslutet, rekryteringstoppen på HR till att att få in någon som kan leda det nya IT-projektet. Så vill du få en lite lättare vardag men ändå hitta den rätta/rätte så är Gigstep bolaget för dig.

Exit mobile version