Site icon Gigstep | Nya Tidens Konsultbolag

Vad gig-ekonomin gör för organisa­tionen

Vad gig-ekonomin gör för organisa­tionen

av maj 27, 2019Organisation

Vår omvärld är i ständig förändring – kortsiktigt som långsiktigt, direkt såväl som indirekt. Men istället för osäkerhet, på vilka sätt kan gig-ekonomin understödja och öppna upp för nya möjligheter?

En organisation är inte en maskin som rör sig framåt oberörd av diverse omständigheter. Ingen management-teori kan garantera mot verklighetens konjekturer. Med andra ord måste organisationen på studs ta sig an mer eller mindre oväntade utmaningar. Arbetstoppar, föräldraledighet och sjukskrivning är konkreta exempel.

Med den pågående digitaliseringen ökar behovet av flexibilitet och konkurrenskraft för organisationer. Utmaningar beror ofta på bristande resurser eller kompetenser. Gig-ekonomin erbjuder nya lösningar genom tidsbegränsade projektanställningar, vilket ger organisationer möjlighet att temporärt förstärka resurser eller kompetenser.

Denna flexibilitet är en av gig-ekonomins stora fördelar, och vi på Gigstep är här för att hjälpa till. Vi har kontakt med ambitiösa giggare redo att tackla nya utmaningar. Så oavsett om det är behov av en ekonom, UX-designer eller att få ihop verksamheten under semestermånaderna, låt oss erbjuda en snabb och kostnadseffektiv lösning!

Exit mobile version